Smoelenboek

 

hier foto
William Schreurs, getrouwd met Mariëlle en vader van Jaimy en Dionne. Ik speel al meer dan dertig jaar trompet bij de Harmonie. In het verleden ben ik aktief geweest binnen de Caecilia-commissie en de aktiviteiten-commissie. Sind 2010 houd ik me binnen de vereniging bezig met onze leerlingen. Een enorme uitdaging, omdat de jeugd de toekomst van onze vereniging betekent.Wij als LBC proberen op alle mogelijke manieren een klimaat te creëren, waarbinnen de leerlingen zich prettig voelen en op een leuke en gedegen wijze muziekonderwijs krijgen. Natuurlijk gericht op een langdurig lidmaatschap als spelend muzikant bij Harmonie Amicitia. Graag tot ziens bij een van onze aktiviteiten !!!
 hier foto Mijn naam is Gemma Schreurs en ik woon samen met Werner en onze kindjes Owen en Demi. Ik ben al sinds 1983 lid van Harmonie Amicitia. Hier speel ik klarinet. Dit doe ik met veel plezier. Ook ben ik binnen de Harmonie lid van de LBC als secretaresse. De LBC houdt zich bezig met de begeleiding van de leerlingen op weg naar de “grote” Harmonie. Hopelijk zien we elkaar bij Harmonie Amicitia.
 hier foto Hoi! Ik ben Karen Ramakers. Ik ben al sinds 1996 lid van harmonie Amicitia Boukoul. Na twee jaar op de blokfluit, heb ik de klarinet gekozen. Dit vind ik nog altijd erg leuk. Wat is een harmonie zonder klarinetten? Daarnaast ben ik lid van de muziekcommissie. De muziekcommissie zoekt samen met de dirigent leuke en leerzame muziekwerken uit. Verder ben ik lid van de LBC. Het leukste hiervan vind ik het organiseren van de uitstapjes. Tot snel bij de harmonie!
 hier foto Mijn naam is Mieke en ik ben getrouwd met Thijs (Thissen). We hebben een zoon (Teun) en een dochter (Lot). Drie dagen in de week werk ik met kinderen die een taal- spraak- of gehoorprobleem hebben. Muziek maken doe ik al vanaf mijn 9e jaar. Bij de harmonie van Leunen mochten we de ‘blokfluitlessen’ invullen op de klarinet. Dit ben ik blijven spelen, totdat ik voor mijn werk een opleiding moest gaan volgen. Om toch muziek te kunnen maken heb ik toen een saxofoon gekocht… Deze is alleen in het koffer blijven zitten, totdat we in Boukoul zijn gaan wonen. De harmonie is zo’n toffe vereniging, dat ik het stof er snel van af heb geblazen en ben gaan blazen! Hierdoor heb ik heel veel leuke mensen ontmoet en het bevestigde: Samen muziek maken is toch ECHT het leukste wat er is!
 hier foto Mijn naam is Angelique van Dijk. Ik ben geboren en getogen aan de Elmpterbaan en ik woon nu alweer 18 jaar in Heel samen met mijn man Jos, zoon David en dochter Chin-Chin. Ik ben werkzaam als muziektherapeut en leerkracht , met name voor al die kinderen en volwassenen die binnen het reguliere muziekonderwijs buiten de boot vallen. Bijvoorbeeld mensen met ADHD, dyslexie, een verstandelijke of fysieke beperking etc. Hoewel ik beroepshalve de hele dag “in de muziek” zit, vind ik het gezellig om in mijn vrije tijd saxofoon te spelen bij de harmonie van Boukoul. Wanneer ik niet met muziek bezig ben, vind ik het leuk om te lezen, te koken & bakken en erop uit te gaan met het gezin.