Zomerconcert Amicitia, brunch jubilerend damescomité.

Het damescomité van Harmonie Amicitia bestaat dit jaar 50 jaar. Reden genoeg voor een feestje! Het comité wil dit vieren door het verzorgen van een gezellige brunch voor inwoners uit Boukoul, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. De brunch is zeer uitgebreid met onder meer diverse soorten soep, warm vlees en salades. De opbrengst is bedoeld voor het spekken van de kas van de harmonie.

Alle dames die in het verleden lid zijn geweest van het damescomité zullen een aparte uitnodiging krijgen. Er zal voor hun tijd genoeg zijn om gezellig bij te kletsen en herinneringen op te halen.

Voorafgaand aan deze brunch geeft Harmonie Amicitia een luchtig zomerconcert onder leiding van dirigent Wouter Pletzers. Ook onze blokfluitleerlingen en ons jeugdensemble zullen laten horen wat ze muzikaal in huis hebben.

Kortom, het belooft een gezellige zondag te worden waarbij iedereen van harte welkom is en het concert gratis te beluisteren is, ook als je niet deelneemt aan de brunch.

Wanneer: zondag 30 juni
Aanvang concert: 11.00u
Aanvang brunch: 12.30u
Locatie: Harmoniezaal Boven Boukoul
Kosten brunch: € 17,50 p.p inclusief koffie/thee (excl. overige dranken).
Kinderen afhankelijk van leeftijd: Voor elk jaar € 1,– t/m 15 jaar

Opgeven voor 10 juni: -via mail en bank: e-mail adres voor opgave: michael.carin@home.nl ovv brunchnaam, aantal personen/kinderen en leeftijd daarvan

Betaling via bank ovm van: brunch en uw naam op rekeningnummer: IBAN NL57RABO1503138577 t.n.v Harmonie Amicitia

-via opgavestrook en contante betaling: Tiny Slots, Kerkweg 42, Boukoul

Flyers met opgavestrook worden in Boukoul medio mei huis aan huis bezorgd.

Geen flyer ontvangen? Geen nood, je kunt je aanmelden via bovenstaand mailadres en vervolgens betalen via de bank. Liever contante betaling? Dan svp een brief in een envelop doen met vermelding van: brunch, je naam en aantal personen/resp kinderen. Van de kinderen svp leeftijd vermelden. Deze inleveren bij Tiny Slots, Kerkweg 42, Boukoul.

Het damescomité en Harmonie Amicitia hopen op 30 juni een groot aantal luisteraars/deelnemers te mogen verwelkomen!