Concert Harmonie Amicitia en Lucky Chain 26 oktober 20.00u

Avondje uit in Boukoul!

Op zaterdag 26 oktober is er om 20.00u in de harmoniezaal Soranus in Boukoul een uniek concert. Harmonie Amcitia heeft de samenwerking gezocht met de Roermondse band Lucky Chain die regelmatig optredens verzorgd in café’s en zaaltjes in de regio. Het is een coverband en de muziekgenres zijn 60s, 70s & 80s rock, soul en blues covers. Ze hebben al jarenlang hun eigen trouwe achterban. De zangeres van deze band is Mieke Slabbers, geboren en getogen in Boukoul. Momenteel woont ze in Roermond.

Het programma ziet er als volgt uit:
Om 20.00u start de harmonie met een swingend muzikaal programma, aansluitend zal zangeres Mieke enkele nummers zingen onder muzikale begeleiding van de harmonie. Na de pauze neemt Lucky Chain het over en kunnen jullie genieten van hun avondvullende enthousiaste optreden.

Mis deze fantastische avond niet!

De entree is gratis.