Kermisconcert

Op zondag 9 juli verzorgt harmonie Amicitia een spetterend kermisconcert samen met het jeugdensemble en blokfluitleerlingen van de harmonie. Daarnaast doen ook nog eens 20 leerlingen uit de groepen 3 tot en met 6 van basisschool St Theresia mee. Enkele leden van onze harmonie hebben op school twee leuke slagwerkstukken met hen ingestudeerd en de leerlingen willen op het kermisconcert heel graag het resultaat laten horen. Bovendien organiseerde de harmonie op de basisschool een dirigentenwedstrijd en de winnaars hiervan mogen tijdens het kermisconcert voor één muziekstuk het dirigentenstokje overnemen van onze nieuwe dirigent Rolf Prejean. Het belooft een gezellig en afwisselend concert te worden met een hoofdrol voor de jeugd! Iedereen is van harte welkom.

Tijdstip 11.00u-12.30u. Locatie Harmoniezaal, Boven Boukoul 17.

Aansluitend aan het concert zal de trekking zijn van onze lotenactie.