Koninklijke onderscheiding Corrie Hendrickx-Schreurs

Het was weer supergezellig, het kermisconcert van Harmonie Amicitia op zondag 9 juli! Er was een hoofdrol weggelegd voor de Boukoulse jeugd. Het jeugdensemble, de leerlingen van de Harmonie, maar ook een groot aantal leerlingen van basisschool St Theresia Boukoul lieten zien wat ze muzikaal in hun mars hadden.

Na afloop van dit concert ontving ons bestuurslid en tevens lid van de Leerling Begeleidings Commissie, Corrie Hendricks-Schreurs, uit handen van locoburgemeester Angely Waajen, een koninklijke onderscheiding. Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor haar jarenlange verdiensten voor met name de jeugdleden van de harmonie Amicitia en haar vrijwilligerswerk voor een aantal andere Boukoulse verenigingen.

Het bestuur en leden van de Harmonie vinden dat Corrie het lintje méér dan verdient en feliciteren haar van harte met deze onderscheiding.