Muzikale Kerst – en Nieuwjaarswens

Helaas heeft de harmonie zich dit jaar nauwelijks in Boukoul kunnen laten zien! Corona haalde een streep door alle geplande activiteiten en concerten. Ook een kerstconcert zat er dit jaar niet in, maar om jullie toch een beetje in kerstsfeer te brengen is een delegatie van de harmonie de studio ingedoken en heeft een vrolijk kerst en nieuwjaarsnummer opgenomen, met een leuke videoclip. Benieuwd geworden? Klik hier

Donateurskaartenactie
Elk jaar komen we rond Kerst en Nieuw bij jullie aan de deur met onze donateurskaarten. Vanwege Corona kan deze actie helaas niet doorgaan. Wilt u ons ook dit jaar financieel ondersteunen? Dat kan via ons banknummer NL92 RABO 0150304749 tnv Harmonie Amicitia. Svp vermelden: donateurskaartenactie 2021.Wij zijn blij met elke bijdrage!

Het bestuur, leden, dirigent, ereleden, damescomité en beschermvrouwe van Harmonie Amicitia wensen jullie heel fijne feestdagen en een gelukkig, maar vooral gezond 2021!