Reünie(concert) Harmonie Amicitia heel geslaagd!

We kijken terug op een zeer geslaagde reünie en een mooi reünieconcert ter gelegenheid van ons 60 jarig jubileum. Veel oud-leden, ereleden, leden en oud-leden van het dames comité, en andere genodigden hadden tijd tekort om met elkaar en met de huidige leden bij te kletsen. Tijdens de middagrepetitie was de sfeer geweldig en het deed de oud-leden zichtbaar goed om weer eens mee te repeteren met hun oude harmonie. Het resultaat mocht er dan ook zijn, het concert ’s avonds, onder leiding van dirigent Paul Schrader, viel bij de vele toeschouwers geweldig in de smaak. Voorafgaand aan het concert presenteerde ons jeugdensemble een eigen gecomponeerde herkenningstune, die binnenkort zelfs in een studio wordt opgenomen! Het jeugdensemble zal nog een leuke naam voor hun tune verzinnen.

Ook de twee excursies voor de genodigden waren zeer de moeite waard. Een groep bezocht kasteel Hillenraad en kreeg daar een bezielende rondleiding door dhr de Guerre en zijn echtgenote. De tweede groep kreeg een interessante rondleiding op de shi-itake kwekerij in het Groenewoud.

Tijdens het concert kregen we van het Uniformenfonds nog enkele mooie cadeaus aangeboden vanwege ons 60 jaar jubileum. De leerlingen die in de harmonie meespelen werden gedeeltelijk in het nieuw gestoken met een nieuw giletje. Daarnaast kreeg de harmonie een muziekstuk cadeau dat gespeeld zal worden op het Peeltoernooi in 2017. Hiervoor onze hartelijke dank!

Bestuur en leden Harmonie Amicitia.