Nieuwjaarsconcert

Harmonie Amicitia wil graag samen met jullie het nieuwe jaar muzikaal inluiden. Dit willen we doen op zaterdag 5 januari in de Harmoniezaal in Boukoul. Het belooft een gezellig en afwisselend concert te worden, waarbij het damescomité zorgt voor koffie, glühwein en wafels. Uiteraard kunt u voor overige drankjes terecht bij het buffet van Ben en Carla. Het concert begint om 19.30u en zal omstreeks 20.15u afgelopen zijn. Daarna is er volop gelegenheid om in de gezellige zaal van Ben en Carla met elkaar een toost uit te brengen op het nieuwe jaar 2019!
De entree is gratis en iedereen is van harte welkom.

Op Kerstavond zal de Harmonie de avondmis van 19.00u opluisteren in de St. Theresiakerk in Boukoul.
Het bestuur en leden van Harmonie Amicitia wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2019.