Reünieconcert

Dit jaar bestaat Harmonie Amicitia Boukoul 60 jaar. Uiteraard reden voor een feest. Op zaterdag 19 november is er ter gelegenheid van dit jubileum een reünie waarvoor alle oud-leden, ereleden en leden van het damescomité zijn uitgenodigd. Deze vindt plaats in de Harmoniezaal in Boukoul. We hebben veel positieve reacties ontvangen en veel oud-leden zullen op die dag dan ook van de partij zijn. Een groot aantal daarvan zal ’s avonds meespelen in een nostalgisch reünieconcert onder leiding van onze dirigent Paul Schrader. Er is gekozen voor een speciaal repertoire met ‘gouwe ouwe’ nummers, waar veel oud-leden nog dierbare herinneringen aan zullen hebben. Het zal een spetterend concert worden waarbij onze harmonie, samen met de oud-leden, meer dan 60 muzikanten telt.

Hoe ziet het programma er uit?

Na de middag worden leden en genodigden ontvangen met koffie en vlaai. Daarna zullen onze leden samen met een twintigtal oud-leden onder leiding van onze dirigent gaan repeteren voor het reünieconcert . Voor partners en oud-leden die niet meespelen wordt gezorgd voor een mooi alternatief programma. Vervolgens is er een buffet voor de deelnemers aan de reünie.

Om 19.30u begint het (gratis) reünieconcert waarbij iedereen van harte welkom is. Locatie Harmoniezaal Boukoul. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn.

Noteer 19 november in uw agenda!